Ford Club Sweden

 

Gå tillbaka   Ford Club Sweden > Ford Club Sweden - Forum > Teknik (ej modellspecifikt)

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2018-07-02, 10:55   #46
Anchis ford
Registered User
 
Medlemsdatum: Jun 2018
Namn: Ann-Christin Svensson
Från: Ekeby
Kör: Ford BWY Mondeo 04
Inlägg: 2


Anchis ford +10 Det börjar arta sig
Inget högt ljud?

Hej! Jag är ny här. Jag har en Mondeo 04 Jag får inget riktigt ljud i radion. Har det på högsta och det är knappt hörbart. Har provat att trycka på mute men det hjälper inte. Är det någon som vet vad det beror på?
Anchis ford är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2018-07-02, 13:26   #47
Anchis ford
Registered User
 
Medlemsdatum: Jun 2018
Namn: Ann-Christin Svensson
Från: Ekeby
Kör: Ford BWY Mondeo 04
Inlägg: 2


Anchis ford +10 Det börjar arta sig
Angry Får inget riktigt ljud!

Hej igen!
vi har nu provat att ta bort strömmen. Sen kopplat på batteriet igen. Ingen skillnad, får bara lågt ljud? Sen testade vi högtalarna. Dem fungerar. Men det går inte att spela cd eller lyssna på radion? Vad kan det vara för fel? Vad ska man göra åt det?Modellen är 6000CD
Anchis ford är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2018-07-11, 14:33   #48
Depeche
Registered User
 
Depeches avatar
 
Medlemsdatum: May 2009
Namn: Magnus Vestberg
Från: Härnösand
Kör: Ford Focus RS -17
Yrke: Systemingenjör/IT-tekniker
Inlägg: 24


Depeche +10 Det börjar arta sig
Köpte en RS i mars och fick då Sync3 och såg fram emot att kunna köra appar
direkt i Sync3.
Har detta slutat fungera helt i Sync3 ?
Jag har då aldrig lyckats hitta någon app.
Sett på youtube många andra från tex England och USA köra tex Android Auto eller Carplay.
Är det bara i Sverige detta slutat fungera ?
Depeche är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2018-07-11, 23:25   #49
Bargis
Registered User
 
Bargiss avatar
 
Medlemsdatum: Mar 2014
Namn: John N
Från: Eskilstuna
Kör: Ford mondeo mk5 2015
Inlägg: 240


Bargis +50 Är på god väg
Någon som provat detta ? Mondeo: http://www.youtube.com/watch?v=KXZgS...EZ0NI-5d8_2ZLG
Bargis är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2018-07-16, 09:56   #50
Arclight
Registered User
 
Medlemsdatum: Jul 2018
Namn: Magnus L
Från: Karlskrona
Kör: 2015 Focus Titanium X
Inlägg: 3


Arclight +10 Det börjar arta sig
Köpte nyligen en 2015 Focus med Sync 2 och när jag kollar min fw så står det 4.32.14073 och som jag förstår det så är 3.10.16180 den senaste. slår jag in mitt VIN nummer på Fords sida så står det så klart att jag inte behöver uppdatera men tydligen så verkar det ju så ändå.

Men till saken då, jag har hittade på ett tyskt forum Gen2v310build16180updatepackageEULangpack2 men är osäker på att Svenska är med i den. är det någon som vet om det gör eller var jag annars kan få tag på 3.10 som har Svenska?

Har ju även i stort sett all utrustning förutom Nav så har nu beställt en ELM327 och ska köra forscan för att låsa upp navigationen. men då vill (måste jag) ju uppdatera fw först.

Edit: kan svara på en av frågorna, det är alltså langpack 4 jag ska ha
EA5T-14F497-EF - European Language Pack 4. Languages supported: German, UK English, French and Swedish.

Men jag kan inte hitta den:/

Senast redigerad av Arclight den 2018-07-16 klockan 10:05.
Arclight är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2018-07-17, 11:59   #51
Bargis
Registered User
 
Bargiss avatar
 
Medlemsdatum: Mar 2014
Namn: John N
Från: Eskilstuna
Kör: Ford mondeo mk5 2015
Inlägg: 240


Bargis +50 Är på god väg
Citat:
Ursprungligen postat av Arclight Visa inlägg
Köpte nyligen en 2015 Focus med Sync 2 och när jag kollar min fw så står det 4.32.14073 och som jag förstår det så är 3.10.16180 den senaste. slår jag in mitt VIN nummer på Fords sida så står det så klart att jag inte behöver uppdatera men tydligen så verkar det ju så ändå.

Men till saken då, jag har hittade på ett tyskt forum Gen2v310build16180updatepackageEULangpack2 men är osäker på att Svenska är med i den. är det någon som vet om det gör eller var jag annars kan få tag på 3.10 som har Svenska?

Har ju även i stort sett all utrustning förutom Nav så har nu beställt en ELM327 och ska köra forscan för att låsa upp navigationen. men då vill (måste jag) ju uppdatera fw först.

Edit: kan svara på en av frågorna, det är alltså langpack 4 jag ska ha
EA5T-14F497-EF - European Language Pack 4. Languages supported: German, UK English, French and Swedish.

Men jag kan inte hitta den:/
Spännande, uppdatera gärna om du klurar ut det.
Bargis är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2018-07-17, 12:25   #52
Arclight
Registered User
 
Medlemsdatum: Jul 2018
Namn: Magnus L
Från: Karlskrona
Kör: 2015 Focus Titanium X
Inlägg: 3


Arclight +10 Det börjar arta sig
Tog en stunds googlande men den som söker skall finna.. eller hur det nu är man säger
Jag hittade till slut v3.10 med svenska vilket jag förstått är den absolut senaste versionen till sync2 och det lär inte komma fler versioner efter heller.
Jag har installerat direkt från 4.32 och det gick helt utan problem.
Filen finns i denna tråd iaf. och cred till Bannko som lagt upp dom
https://www.fordownersclub.com/forum...-the-easy-way/

vet inte om jag får lägga upp direktlänk till filen men isf får admin rätta mig. men här är den du ska ha med langpack4 alltså med svenska med

Länk till filen

Ha även i åtanke att bara för att det funkade felfritt för mig så gör det kanske inte det för alla och jag tar inget ansvar så du gör det så klart på egen risk
Arclight är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2018-07-24, 16:15   #53
Bargis
Registered User
 
Bargiss avatar
 
Medlemsdatum: Mar 2014
Namn: John N
Från: Eskilstuna
Kör: Ford mondeo mk5 2015
Inlägg: 240


Bargis +50 Är på god väg
Nu har även jag installerat v3.10, tack för hjälpen med länkar och beskrivning. Gick ruskigt smidigt.
Har du fått hem din elm327 ? Är nyfiken på hur det går för dig med nav'en.
Bargis är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2018-07-24, 17:24   #54
Arclight
Registered User
 
Medlemsdatum: Jul 2018
Namn: Magnus L
Från: Karlskrona
Kör: 2015 Focus Titanium X
Inlägg: 3


Arclight +10 Det börjar arta sig
Kul att höra det funkade för dig med Jo jag fick hem den, beställde även ett minneskort med kartor, laddade ner forscan och registrerade till utökad licens, skulle testa idag men får ingen kontakt med bilen, datorn hittar och kopplar upp till obd´n men mellan bil och obd verkar stendött, googlade lite och hittade tips om att kolla säkringar, framförallt till cigguttag. men alla säkringar sitter där dom ska och verkar hela, händer inget heller på dioderna på obd´n, enda dioden som lyser är den som börjar lysa när jag kopplar in den i datorn men inget när jag sätter den i bilen (och tändningen är på)
Arclight är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2018-07-24, 20:03   #55
Bargis
Registered User
 
Bargiss avatar
 
Medlemsdatum: Mar 2014
Namn: John N
Från: Eskilstuna
Kör: Ford mondeo mk5 2015
Inlägg: 240


Bargis +50 Är på god väg
Har du kollat att dom är inställda på rätt com port på datorn, vet att när jag använde forscan på gamla bilen så hade jag ett helvete innan det lirade på grund av nått som heter com port.
Bargis är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2018-07-24, 20:03   #56
Bargis
Registered User
 
Bargiss avatar
 
Medlemsdatum: Mar 2014
Namn: John N
Från: Eskilstuna
Kör: Ford mondeo mk5 2015
Inlägg: 240


Bargis +50 Är på god väg
Föresten, vart hittade du kartorna ? Ebay ?
Bargis är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2018-08-17, 08:28   #57
Chrreh
Registered User
 
Medlemsdatum: May 2018
Namn: Christer Rehn
Från: Bollnäs
Kör: Mondeo
Inlägg: 5


Chrreh +10 Det börjar arta sig
Jag har en Mondeo -16 som jag uppdaterat sync på till version 3, och en Samsung Galaxy S8
Men jag kan inte få kontakt med några appar på min telefon, Hittar inga appar får jag som meddelande.
I början när jag hade bilen fick jag ibland upp spotify ikonen på skärmen, men inte nu längre.
Är det någon som kör typ car dashdroid eller liknande och fått det att funka?
//Christer
Chrreh är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2018-09-01, 22:25   #58
Teamandersson
Registered User
 
Medlemsdatum: Sep 2018
Namn: Fredrik A
Från: Ängelholm
Kör: Ford Edge
Inlägg: 13


Teamandersson +10 Det börjar arta sig
Hej
Hur uppdaterade du till synk 3

Skickat från min SM-G950F via Tapatalk
Teamandersson är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2018-09-03, 08:15   #59
Chrreh
Registered User
 
Medlemsdatum: May 2018
Namn: Christer Rehn
Från: Bollnäs
Kör: Mondeo
Inlägg: 5


Chrreh +10 Det börjar arta sig
Uppdatering

Förlåt mitt slarv, jag har uppdatera min Sync3 till version 3,0

//Christer
Chrreh är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2018-09-14, 07:45   #60
White van man
Registered User
 
Medlemsdatum: Jul 2018
Namn: Magnus W
Från: Skåne
Kör: Transit custom 2018
Inlägg: 2


White van man +10 Det börjar arta sig
Som nybliven ägare till en Transit Custom med Sync 3 såg jag ju fram emot alla appar man skulle få att lira med Sync3.... och det var exakt noll.... :-(

Däremot med Android Auto i mobilen (anslutning via USB-sladd är ett måste!!) blir Sync 3 riktigt bra med navi, telefon, FB, spotify etc etc allt med utmärkt röst styrning ( på svenska så klart!) enda smolket är väl att Android Auto måste "ful-laddas" då det inte är officiellt i Sverige än... ( Snart säger Goooooogle sedan 2015.....)
White van man är inte uppkopplad   Svara med citat
Svara

Taggar
bilstereo, ljud, stereo, sync

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 02:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson