Ford Club Sweden

 

Gå tillbaka   Ford Club Sweden > Ford Club Sweden - Forum > Escort/Orion/Scorpio/Sierra

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2011-05-09, 23:44   #1
zippaN
Registered User
 
Medlemsdatum: Mar 2007
Namn: Christoffer Berggren
Från: Umeå
Kör: Sierra 87, Scirocco 82
Yrke: Bilplåtslagare
Inlägg: 130


zippaN +50 Är på god väg
Förgasarproblem Weber 32/36 DGAV

Hej!

Har en sierra med weber 32/36 dgav som verkligen går som en kratta, hoppar och har sig.

http://www.fordclubsweden.se/forum/a...5&d=1210333240

Direkt jag kopplar lös slangen ifrån "W" till insuget så går det mycket bättre.
Är det kanske så att jag råkat koppla fel?

Alltså:
http://laddauppbilder.se/?di=12130498082716

till

http://laddauppbilder.se/?di=1313049808276 ?

Somsagt direkt jag kopplar lös slangen så går den som den ska.

Någon vänlig skäl som vet svaret vore evigt tacksam!

(Lånar dina bilder SK Racing ^^)

Senast redigerad av zippaN den 2011-05-10 klockan 00:09.
zippaN är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2011-05-10, 07:23   #2
SK Racing
Guest
 
Inlägg: n/a


Jag tror du kopplat fel, då den går till andraportens vacumstyrda ax-pump så ska den rimligtvis inte vara kopplad till insuget, utan till ett uttag på just andraporten, men jag råkar av en ren händelse ha ett insug och förgasare framme just nu, så jag ska ut o titta på det, återkommer med svar.

Bra att bilderna kommer till nytta, det är därför dom finns upplagda

Senast redigerad av SK Racing den 2011-05-10 klockan 07:25.
  Svara med citat
Gammal 2011-05-10, 09:24   #3
zippaN
Registered User
 
Medlemsdatum: Mar 2007
Namn: Christoffer Berggren
Från: Umeå
Kör: Sierra 87, Scirocco 82
Yrke: Bilplåtslagare
Inlägg: 130


zippaN +50 Är på god väg
Citat:
Ursprungligen postat av SK Racing Visa inlägg
Jag tror du kopplat fel, då den går till andraportens vacumstyrda ax-pump så ska den rimligtvis inte vara kopplad till insuget, utan till ett uttag på just andraporten, men jag råkar av en ren händelse ha ett insug och förgasare framme just nu, så jag ska ut o titta på det, återkommer med svar.

Bra att bilderna kommer till nytta, det är därför dom finns upplagda

Okej!
Vad menar du med andraporten?

Den ska alltså inte vara inkopplad till insuget?

Ja, det vore kanon om du kunde dubbelkolla det så jag får till fanskapet, ibland kan man bli gråhårig på sånt här


Edit:

Kan även tillägga att den vibbrerar när man kör, spelar ingen roll om det är lite gas eller mycket gas.
direkt man trycker ned kopplingen så försvinner det.
drar mycket bensin också.

men kolla det där så kan man gå vidare efter det

Senast redigerad av zippaN den 2011-05-10 klockan 09:30.
zippaN är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2011-05-10, 10:16   #4
SK Racing
Guest
 
Inlägg: n/a


Jag har kollat på min förgasare o insug och allt sitter som det ska, jag måste ha förväxlat infon om placeringen mot någon annan förgasare, var ju några årsedan jag pillade med det nu.

Vad jag kommer o tänka på är om membranet i ax-pumpen har gått sönder och den suger i sig bensin den vägen, det kan ju då förklara den höga förbrukningen.
  Svara med citat
Gammal 2011-05-10, 11:58   #5
zippaN
Registered User
 
Medlemsdatum: Mar 2007
Namn: Christoffer Berggren
Från: Umeå
Kör: Sierra 87, Scirocco 82
Yrke: Bilplåtslagare
Inlägg: 130


zippaN +50 Är på god väg
Citat:
Ursprungligen postat av SK Racing Visa inlägg
Jag har kollat på min förgasare o insug och allt sitter som det ska, jag måste ha förväxlat infon om placeringen mot någon annan förgasare, var ju några årsedan jag pillade med det nu.

Vad jag kommer o tänka på är om membranet i ax-pumpen har gått sönder och den suger i sig bensin den vägen, det kan ju då förklara den höga förbrukningen.
Det kommer lite bensin ur http://laddauppbilder.se/?di=12130498082716
ska det göra det?
zippaN är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2011-05-10, 12:18   #6
SK Racing
Guest
 
Inlägg: n/a


det är alltid enklare för alla som vill titta på bilder om dom laddas upp här på forumet direkt, jag hade ett smärre helsike då jag inte hade nått program i min burk som kunde identifiera bildformatet.

O nej det ska inte komma soppa där, nu fick du ju svar över msn , men jag svarar här med om någon annan skulle råka ut för samma problem.

Senast redigerad av SK Racing den 2011-05-10 klockan 12:19.
  Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 04:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson