Ford Club Sweden

 

Gå tillbaka   Ford Club Sweden > Ford Club Sweden - Forum > Cosworth

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2006-08-10, 12:37   #1
apache54
COS I´M WORTH IT
 
apache54s avatar
 
Medlemsdatum: Aug 2003
Namn: Henrik Persson
Från: östersund
Kör: escort cosworth -93
Yrke: sjukskriven
Inlägg: 436


apache54 +10 Det börjar arta sig
Skicka ett meddelande via ICQ till apache54
Cossie vägrar starta

har en RWD -90 som vägrar att starta.

Det hela började med att den bara la av när jag var ute o körde. så jag kollade alla kontakter och helt plötsligt startade den igen. sen åkte jag till garaget för att undersöka lite mer grundligt varför den hade stannat och väl där stannade den igen och går inte igång.

Jag har kollat avståndet och mätt upp givaren i fördelaren och vevlägesgivaren.
Ström får jag till spolen men har ingen gnista.

va kan felet va? börjar få slut på ideer nu.

Mvh
///Henrik
__________________
///Henrik Persson
Escort Cosworth
apache54 är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2006-08-10, 14:03   #2
Tobbe B
Registered User
 
Tobbe Bs avatar
 
Medlemsdatum: Nov 2004
Namn: Tobias Bromander
Från: Jönköping
Kör: sierra cosworth 4*4 -92
Yrke: lastbilsmekaniker
Inlägg: 494


Tobbe B +50 Är på god väg
Skicka ett meddelande via MSN till Tobbe B
bränsle pump? kanske krocksensorn som glappar eller något
Tobbe B är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2006-08-10, 15:31   #3
low-life
Registered User
 
low-lifes avatar
 
Medlemsdatum: Jul 2005
Namn: Tobbe H
Från: Växjö
Kör: Ford cosworth rwd,Chrysler pt cruiser -00
Yrke: Mitt företag "Bilpedanten"
Inlägg: 1 086


low-life +50 Är på god väg
Om jag inte har helt fel, rätta mig gärna om jag har det! Men får motorn ingen bränsle får den heller ingen gnista. Så felet behöver inte ha med tändningen att göra, utan kan lika gärna ha med bränslet.

Lycka till!

Mvh/Tobbe
__________________
Putsböööögen i Sierran

073-2680938

Bilpedanten
low-life är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2006-08-10, 16:34   #4
Andreas
Registered User
 
Andreass avatar
 
Medlemsdatum: Aug 2003
Namn: Andreas Andersson
Från: Öland
Kör: Sierra
Inlägg: 988


Andreas +50 Är på god väg
Citat:
Ursprungligen postat av Tobbe B
bränsle pump? kanske krocksensorn som glappar eller något
Om den har krocksensor så tycker jag du ska göra som Tobbe föreslår och kolla om den glappar. Skruva loss den och mät upp motståndet på den och vicka lite försiktigt på kontakten samtidigt.
__________________
YB Motorsport
Andreas är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2006-08-10, 17:22   #5
Sydis
Sydenhag AB @ 556340 8870
 
Sydiss avatar
 
Medlemsdatum: Jul 2005
Namn: Carl Sydenhag
Från: Tyresö / Brevik
Kör: NightRun
Yrke: Investerare
Inlägg: 863


Sydis +50 Är på god väg
Skicka ett meddelande via MSN till Sydis
Hallo....

Byt stiften, rotor & fördelare!
Lyssna om soppa-pumpen går vid tändning/tillslag!

Lycka till....
__________________
Sydis 0704-803762
Sydis är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2006-08-10, 19:54   #6
apache54
COS I´M WORTH IT
 
apache54s avatar
 
Medlemsdatum: Aug 2003
Namn: Henrik Persson
Från: östersund
Kör: escort cosworth -93
Yrke: sjukskriven
Inlägg: 436


apache54 +10 Det börjar arta sig
Skicka ett meddelande via ICQ till apache54
soppa far den, pumpen gar, rotor, fordelare och sfift ar nya. krocksensor ar bortkopplad. kan det vara tandmodulen. gar den mata pa natt satt. ursakta avsaknaden av .. men jag skriver pa en vardelos pda.
__________________
///Henrik Persson
Escort Cosworth
apache54 är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2006-08-11, 09:44   #7
Rally Harry
Registered User
 
Medlemsdatum: May 2004
Namn: Jörgen H
Från: I grums trakten
Kör: Mazda 6
Yrke: Rekond
Inlägg: 410


Rally Harry +10 Det börjar arta sig
T-Kabeln från T-spolen till fördelaren kanske, bara en gissning men...

//J
Rally Harry är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2006-08-11, 10:26   #8
cossie_storm
Guest
 
Inlägg: n/a


kan være tændmodulen ja.
  Svara med citat
Gammal 2006-08-11, 10:34   #9
Baby blå
.
 
Baby blås avatar
 
Medlemsdatum: Aug 2003
Namn: Martin R
Från: Göteborg
Kör: Transit
Yrke: Rica Engineering
Inlägg: 3 977

Validerad annonsör

Baby blå +2500 Bäst i test!Baby blå +2500 Bäst i test!Baby blå +2500 Bäst i test!Baby blå +2500 Bäst i test!Baby blå +2500 Bäst i test!Baby blå +2500 Bäst i test!Baby blå +2500 Bäst i test!Baby blå +2500 Bäst i test!Baby blå +2500 Bäst i test!Baby blå +2500 Bäst i test!Baby blå +2500 Bäst i test!
Kolla halgivaren i fördelare + kontakten.
Dra av gummituten o se till att kablarna e fräscha.
Vanligt att kablarna e alldeles gröna o mossiga.

Gammel skit nu vettu

//
Baby blå är inte uppkopplad   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 23:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson