Ford Club Sweden

 

Gå tillbaka   Ford Club Sweden > Ford Club Sweden - Forum > Escort/Orion/Scorpio/Sierra

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2014-03-13, 18:07   #16
Jonny
Registered User
 
Medlemsdatum: mar 2014
Namn: Jonny Forsman
Från: Gävle
Kör: Sierra GT, VW Passat
Inlägg: 9


Jonny +10 Det börjar arta sig
bytte tempgivaren till sprutet idag men det blev inte bättre.
har även kopplat ihop stift 40 och 49 på boxen utan resultat.

lambdan ska pendla mellan 0 och 0,9 volt men den pendlar bara mellan 0,75 och 0,95.
vad kan man göra åt de? jorda lambdan?
Jonny är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2014-03-19, 14:56   #17
Jonny
Registered User
 
Medlemsdatum: mar 2014
Namn: Jonny Forsman
Från: Gävle
Kör: Sierra GT, VW Passat
Inlägg: 9


Jonny +10 Det börjar arta sig
har hittat felet nu, det var tps:en som inte fick någon ström och då får inte ju inte boxen någon signal från den.

besiktades idag med 0 i co och co2500, 99 i lambda och 74 i hc
Jonny är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2014-03-19, 19:25   #18
SK Racing
Guest
 
Inlägg: n/a


Vad bra att du fick till det.
  Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 20:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson