Ford Club Sweden

 

Gå tillbaka   Ford Club Sweden > Ford Club Sweden - Forum > Edge/Mondeo/Galaxy/S-MAX

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2019-05-21, 10:09   #1
Llhweiir
Registered User
 
Medlemsdatum: maj 2019
Namn: Martin Ö
Från: Stockholm
Kör: S-Max
Inlägg: 1


Llhweiir +10 Det börjar arta sig
Märklig ljudsignal vid broms

Jag hade min S-Max (2018) inne på verkstaden för ett mindre jobb med dragkroken häromdagen, de var tvungna att flytta på eluttaget lite för att göra det lättare att koppla in sladden till släpkärran.

Direkt efter uppstod ett märkligt fel, det är intermittent och kommer och går. När det är "närvarande" så uppstår det under 5-15 minuter under körning.

Felet består i att varje gång jag trycker ned bromspedalen så hörs ett gällt elektroniskt pip bak i bilen. Det är inte ett mekaniska gnisslande, utan låter mest som ett gammal digitalt armbandsur om ni förstår hur jag menar. Det hörs även om jag bara trycker ned bromsen lätt, dvs även när ingen faktiskt bromsverkan finns.

Jag får inget felmeddelande på förardisplayen.

Behöver tips på vart jag skall börja leta efter felet - är det någon som haft något liknande eller någon som har några idéer?
Llhweiir är inte uppkopplad   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 08:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson