Låg spänning.....??

Allt om Fords modeller C-MAX, Focus och Kuga.
Focus2011
Nybörjare
Inlägg: 3
Blev medlem: sön aug 11, 2019 10:27 am
Namn: Roy Forsblom
Kör: Ford Focus 1.6 TDCI
Ort: Strängnäs

Låg spänning.....??

Inlägg av Focus2011 »

Fel på höger framlyse...bytt lampa, fortfarande mörk. 😔
Mäter upp spänning...men har bara 8.3V.
Ngn som har en känsla av vad som kan vara fel?
Helljus samt pos.ljus funkar...
Vänster lampa funkar felfritt...

Användarvisningsbild
RickardEM
Legend
Inlägg: 5382
Blev medlem: lör aug 23, 2003 10:00 am
Namn: Rickard Ribbing
Kör: Ka -97, Transit -98 & 01, Kuga -12, Taunus -66, Fiesta -77 & 16, Granada -84, Escort -84
Ort: Gyttorp
Medlemsnummer: 56

Inlägg av RickardEM »

Focus2011 skrev:Fel på höger framlyse...bytt lampa, fortfarande mörk. 😔
Mäter upp spänning...men har bara 8.3V.
Ngn som har en känsla av vad som kan vara fel?
Helljus samt pos.ljus funkar...
Vänster lampa funkar felfritt...
Får du samma värden med ljusomkopplaren på halvljus/varselljus?

\Rickard
FORD CLUB SWEDEN – Ordförande

fonzeka
Veteran
Inlägg: 266
Blev medlem: tis jul 03, 2007 8:16 pm
Namn: Anders W
Kör: Focus 1.6 Ecoboost FFV, Honda S2000
Ort: Avesta

Inlägg av fonzeka »

Det är dålig kontakt någonstans på vägen.
Mät spänningen mellan batteripol och vardera stift i lamputtaget så ser du kanske om det är en av kablarna bara.

Användarvisningsbild
granadadr
Legend
Inlägg: 5767
Blev medlem: ons okt 08, 2003 10:00 am
Namn: Jörgen A.
Kör: Granada, scorpio samt en del andra Fordar
Ort: Skellefteå

Inlägg av granadadr »

kolla även jorden,, ta + från batteri och - från lampkontakten :)

Skriv svar