Välkommen till vårt uppdaterade forum!
Klubbens forum har fått sig en välbehövlig uppfräschning och vi hoppas att du snart känner dig som hemma här igen.
Tveka inte att lämna eventuella synpunkter eller ideér till oss, mer information hittar du här: LÄNK

Lösenord
Inga lösenord har kunnats flyttas med då de är krypterade. Tryck bara på knappen "Jag har glömt mitt lösenord" när du loggar in och följ instruktionerna för att ange det igen.
Behöver du ändra din e-postadress så skicka ett meddelande till info@fordclubsweden.se med ditt användarnamn samt gamla och nya e-postadressen.

MVH,
Styrelsen i Ford Club Sweden

RICA Engineering

Här finner du en lista på alla Ford Club Swedens samarbetspartners och deras medlemsförmåner/rabatter.
Användarvisningsbild
RickardEM
Legend
Inlägg: 4724
Blev medlem: lör aug 23, 2003 10:00 am
Namn: Rickard Ribbing
Ort: Gyttorp
Kör: Ka -97, Transit -98 & 01, Kuga -12, Taunus -66, Fiesta -77, Granada -84, Escort -84
Medlemsnummer: 56

RICA Engineering

Inläggav RickardEM » tis jan 10, 2017 6:04 pm

Företagsnamn:
- RICA Engineering

Företagsinformation:
- Vi utvecklar unik mjukvara för mappning av motorstyrningen (ECM ) för alla typer av bilar och motorer (diesel och bensin) sedan 1992. Genom ett brett nätverk av återförsäljare och RICA kontor, exporterar vi våra produkter till över 30 länder världen över. På våra utvecklingscenter i Holland och Sverige, utvecklas våra mjukvaror till fordonsindustrin med mycket avancerad teknik. Den kompletta motorstyrningen optimeras med vår programvara. Att vi är proffs, visas med vår framgång i motorsport. Kort sagt, kommer din bil överträffa sig med vår mjukvara. Våra produkter kan installeras av RICA, RICA återförsäljare, eller själv med hjälp av RICA iSoftloader. På RICA Engineering slutar vi aldrig att jobba på vår programvara. Alla våra mjukvaror är noggrant testade och kontrolleras på våra moderna MAHA 4WD rullande landsväg som klarar att mäta effekt till 850hk. På så sätt kan vi garantera att de ursprungliga RICA ECM uppgraderingar inte kommer skada motor eller växellådan i er bil och förblir kompatibel med er service verkstad. Om till exempel din bil får en uppdatering av programvaran ifrån er service verkstad, kommer RICA förse dig med den senaste RICA uppdateringen kostnadsfritt. Med RICA ECM uppgraderingar väljer du professionalism, hög kvalité, hög service, tillförlitlighet och säkerhet. RICA Engineering : world wide ledande inom chiptuning.

Medlemsförmåner:
- 20% rabatt på alla våra mjukvaror, gäller ej iSoftloader.

Kontaktperson:
- Kalle Nilsson

Telefon:
- 0303-58182

E-post:
- info@ricaab.se

Hemsida:
- http://www.ricaab.se
FORD CLUB SWEDEN – Ordförande