Medlemsår 2011

Har du frågor/funderingar rörande Ford Club Sweden och vårat Internetforum, så kan du få ditt svar här.
Focus RS
Legend
Inlägg: 10136
Blev medlem: ons sep 10, 2003 10:00 am
Namn: Per-Anders G
Kör: Ford
Ort: Karlstad
Medlemsnummer: 3

Medlemsår 2011

Inlägg av Focus RS »

Hej!

Jag tänkte bara informera lite kort om vad som händer i klubben för tillfället...

Årsmöte 2010:
- Årsmöte för innevarande år är planerat att ske i februari månad, då alla hunnit ha sin välförtjänta julledighet och så. Minst en månad i förväg så kommer inbjudan till mötet att publiceras på Medlemssidan, samt distribueras ut via PM till alla som varit medlemmar under 2010.

Medlemsutskick 2011:
- Medlemsutskick kommer att ske i denna veckan. Alla kuvert är klara och väntar nu bara på Postens frimärke...

Medlemskort:
- Nytt årsmärke är framtaget och klart, så Ni som redan blivit medlemmar för 2011 kommer att få Era kort/årsmärken inom kort.

Eventkalender 2011:
- Än så länge så är inte så många datum helt spikade, men vi har som avsikt att 2011 skall minsta tangera 2010 års säsong, dvs. minst fyra banträffar, Superstage på Emmaboda flygfält, konbana med mera. Vårt eget arrangemang på Karlskoga Motorstadion/Gelleråsen är bokat till den 17 juli.

/Mvh Per-Anders.

Focus RS
Legend
Inlägg: 10136
Blev medlem: ons sep 10, 2003 10:00 am
Namn: Per-Anders G
Kör: Ford
Ort: Karlstad
Medlemsnummer: 3

Säsong 2011

Inlägg av Focus RS »

Hej och välkommen till Ford Club Sweden och säsong 2011!

2010 blev ett både givande och kul år för vår förening. Vårt medlemsantal ökade med nästan 25% jämfört med föregående år och forumet fortsätter att växa i snabb takt. På två år så har vi lyckats dubblera antalet aktiva användare. Detta i samband med växande intäkter från annonser på forumet har gjort att vår ekonomi nu är i balans och vi kan börja planera vår framtid på allvar. Under året som gått så har även allt fler företag fått upp ögonen för oss och insett värdet av ett samarbete, något som resulterat i ett allt större utbud av attraktiva förmåner till dig som medlem.

Under 2010 genomfördes ett antal lyckade arrangemang, till exempel:
  • Studiebesök hos Andreas Eriksson i Ford Team RS Sweden/Olsberg MSE lokaler i Nynäshamn.
  • Korvgrillning under Svenska Rallyt, samt besök på Fords serviceplats/VIP-tält i Hagfors.
  • Tvådagarsträff med Superstage på Emmaboda flygplats.
  • Banträffar på Mantorp Park, Karlskoga Motorstadion, Kinnekulle Ring och Sturup Raceway.
Vårt mål är att 2011 skall bli minst lika lyckat och innehållsrikt som 2010. Vår strävan att Ford Club Sweden skall vara vad vi heter, dvs. Sveriges Fordklubb, fortsätter. En mötesplats där alla kan samlas och utbyta erfarenheter med varandra. En förening där vårt gemensamma intresse för bilar och då allra helst Ford, förenar oss och skapar möjlighet till att träffa likasinnade under roliga, intressanta och gärna fartfyllda aktiviteter.

För att nå dit så behöver vi ditt deltagande och engagemang. Det är ju Ni som medlemmar som utgör själva föreningen, så låt oss hjälpas åt att göra Ford Club Sweden framgångsrik.

Än en gång, varmt välkommen till Ford Club Sweden och säsong 2011!

/Med vänliga hälsningar FCS styrelse.

PS1. Följ länk för mera information om hur du blir medlem i FCS (LÄNK). Är du medlem sedan tidigare och vill förnya ditt medlemskap? Då är det bara att betala in 300 SEK på bankgiro 356-5223. Ange ditt medlemsnummer och/eller personnummer som referens. DS1.

Skriv svar