Sida 1 av 1

dieselturbo transit

Postat: sön feb 26, 2017 2:52 pm
av Ankan-78
hej, har tagit bort röret som går från turbon till insuget, när jag ser ner mot turbon ser jag ett "lock" som antagligen styrs av nån vacum grej, hur som helst, ska det dära locket vara öppet? jag testade att stänga för hand, men det stänger aldrig helt fullt, är det normalt? och vad tusan heter den trekantiga packningen där jag delade, kan tillägga att hela röret var oljigt och kletigt ända in i insuget... normalt eller dåligt??

Postat: mån feb 27, 2017 7:30 am
av RickardEM
Ankan-78 skrev:hej, har tagit bort röret som går från turbon till insuget, när jag ser ner mot turbon ser jag ett "lock" som antagligen styrs av nån vacum grej, hur som helst, ska det dära locket vara öppet? jag testade att stänga för hand, men det stänger aldrig helt fullt, är det normalt? och vad tusan heter den trekantiga packningen där jag delade, kan tillägga att hela röret var oljigt och kletigt ända in i insuget... normalt eller dåligt??
Är det packningen nummer 4 på bilden? Den har Finis-nummer 6193684.

Det är normalt att det är lite kletig. :)

\Rickard

japp

Postat: mån feb 27, 2017 9:44 am
av Ankan-78
RickardEM skrev:Är det packningen nummer 4 på bilden? Den har Finis-nummer 6193684.

Det är normalt att det är lite kletig. :)

\Rickard
just den packningen menar jag :)

äsch

Postat: sön mar 05, 2017 1:08 pm
av Ankan-78
fick givetvis hem fel packning, så jag gjorde egen utav ett packningsark, funkar det så är det ju bra, det skulle tåla hyffsat temp, och olika vätskor iallafall