Sida 1 av 1

Ford Ranger i Thailand

Postat: ons apr 17, 2019 4:40 pm
av RangerThailand
Jag bor sedan 4 år större delen av året på ön Koh Samui, Thailand. Här köpte jag en Ford Ranger som redan var off road ändrad. Den har jag naturligtvis lagt till och ändrat på, för att göra den som jag vill ha den. Det var i en tråd om däckval jag la in, som flera skrev att mina bilder gav dom ett högt ”vill ha” begär och då tänkte jag att jag kan visa upp den i en tråd här.

Detta gäller både ut och invändigt. Vissa saker är pågående, som omklädsel från tyg (där det finns) till skinn på stolarna och däckbyte. Det kan jag inte visa nu...

Jag har låtit bygga en panel jag satt in i taket, där jag kontrollerar all belysning som inte är hel och halvljus. Det som sitter fram på bilen, på taket, flaket och golvet, samt kamerasystemet där jag har en monitor som är på hela tiden när jag kör. En annan mindre, filmar konstant. Ja båda filmar men den som också fungerar som en parkeringskamera, kommer jag inte åt minneskortet smidigt nog. En tredje kamera ska sitta på sidan och ge en konstant bild på vänster sida. Kör jag på något, är det på den sidan det händer...har det visat sig.

Jacob

Postat: ons apr 17, 2019 6:19 pm
av Skåne
Smakfull och stilren ;)