Helmia Bil i Karlstad (Fordåterförsäljare)

Här finner du en lista på alla Ford Club Swedens samarbetspartners och deras medlemsförmåner/rabatter.
Användarvisningsbild
RickardEM
Legend
Inlägg: 6021
Blev medlem: lör aug 23, 2003 10:00 am
Namn: Rickard Ribbing
Kör: Ka -97, Transit -98 & 01, Kuga -12, Taunus -66, Fiesta -77 & 16, Granada -84, Escort -84
Ort: Gyttorp
Medlemsnummer: 56

Helmia Bil i Karlstad (Fordåterförsäljare)

Inlägg av RickardEM »

Företagsnamn:
- Helmia Bil

Företagsinformation:
- Helmia Bil är idag återförsäljare av Volvo, Renault, Ford och Dacia. Varumärket Helmia Bil har en trygg position i Värmland. Men vi stannar inte upp för det, utan vill hela tiden utveckla vår verksamhet. Genom oss får du stora valmöjligheter.

Helmia Bil har idag ett komplett produkterbjudande av både nya personbilar och begagnade bilar. Nya personbilar finns för snabb leverans och vi har över 400 begagnade bilar i lager. Genom oss får du hjälp att hitta rätt.

Med Helmia Bil har du allt samlat under samma tak. Du kan enkelt lämna bilen på någon av våra verkstäder och vi tillhandahåller ett stort sortiment av bildelar och tillbehör. Vi förenklar ditt bilägande genom finansieringsalternativ, avtal och försäkringar. Genom oss blir det aldrig komplicerat.

Vår målsättning är att vara Värmlands mest eftertraktade företag inom bilförsäljning och bilrelaterade produkter. Idag finns vi på åtta orter, samtliga med service och kunnig personal. Vi månar om en långsiktig och nära relation med dig som kund. Genom oss ska du känna trygghet.

Medlemsförmåner:
- Helmia Bil i Karlstad ger våra medlemmar 10% rabatt på Ford reservdelar och tillbehör (gäller ej redan rabatterade priser) mot uppvisande av medlemskort.

Kontaktperson:
- Anders Englund

Telefon:
- 054 / 775 41 75

Fax:
- 054 / 775 42 52

E-post:
- anders.englund@helmia.se

Hemsida:
- Helmia Bil
FORD CLUB SWEDEN – Ordförande

Låst