PEAN Sweden AB

Här finner du en lista på alla Ford Club Swedens samarbetspartners och deras medlemsförmåner/rabatter.
Användarvisningsbild
RickardEM
Legend
Inlägg: 5485
Blev medlem: lör aug 23, 2003 10:00 am
Namn: Rickard Ribbing
Kör: Ka -97, Transit -98 & 01, Kuga -12, Taunus -66, Fiesta -77 & 16, Granada -84, Escort -84
Ort: Gyttorp
Medlemsnummer: 56

PEAN Sweden AB

Inlägg av RickardEM »

Företagsnamn:
- PEAN Sweden AB

Företagsinformation:
- PEAN Sweden är det personliga företaget som gärna diskuterar förbättringar av ditt fordon utifrån dina behov, budget och önskemål.
Med ett eget intresse i olika fordon har vi testat gränserna både på banan och i rallyskogen. Nu vill vi dela med oss av våra erfarenheter. Det är många faktorer som spelar in när man har funderingar kring bromssystem och väghållningsprodukter. Att välja mellan fem olika typer av bromsskivor och åtta olika friktionsmaterial ställer till med huvudbry för de flesta. Vad säger kompisar och kollegor, vad står det i forumen på nätet? Inte lätt, men du behöver inte forska själv. Se oss som en resurs som med både kunskap och engagemang guidar dig till rätt val.

Vi tror inte på att en lösning passar alla. Därför ställer vi en massa frågor, så att du som kund i slutändan ska bli nöjd. Istället för att behöva köpa flera olika saker och prova dig fram vill vi att du ska hitta rätt direkt. Vilket också är en av anledningarna till att vi inte har någon webbshop. Vår erfarenhet säger att det billiga oftast blir dyrare i längden, men vi har alla prisalternativ för dig som söker något som är bättre än original. Vi kallar det för våra Steg 1, 2 och 3-produkter. Alla våra rekommendationer bygger på att maximera prestandan till en låg totalkostnad (vi är ju smålänningar) vilket vi har gjort åt tusentals kunder sedan starten 2002. Och vårt långsiktiga tänk uppskattas till vår glädje av många. Nu 2016 har vi fler spännande leverantörer och produkter än någonsin och en ny hemsida som skyltfönster för dessa.

Sedan 5/9 2016 har Markus och Mattias Nordenström tagit över verksamheten från Per Stacke (och flyttades till Gnosjö).

Välkommen!

Medlemsförmåner:
- Ett par gånger per år kommer PEAN erbjuda gruppköp med förmånliga priser. Samt bra rabatter på specifika produkter.

Har du en idé om gruppköp? Kontakta Johan "Järnkaminen"

Telefon:
- 0370 / 766 50

E-post:
- info@peansweden.com

Hemsida:
- http://www.peansweden.com
FORD CLUB SWEDEN – Ordförande

Låst