Fel på min dator eller buggar forumet??

Allmänna diskussioner (ej teknik) om bilar, motorer och allt däromkring.
Porsche Jocke

Fel på min dator eller buggar forumet??

Inlägg av Porsche Jocke »

Tog denna i allmänt ifall fler än jag har detta problem..

Sen senaste uppgraderingen av forumet så ser jag inte alla inlägg..:banghead:

Jag måste klicka i texten som pilen visar för att se inläggen, detta händer varje gång nån har quotat nån annan, det innebär att man missar rätt mkt då man måste komma ihåg att rulla genom listen i överkanten för att se om det står: "more replies below current depth"

Jag tog Lojdens tråd som exempel, jag ser inte dom sista som svarat i den..:mad:
Finns det nån lösning på detta?

Bild

Mvh
Jocke

Användarvisningsbild
Ankaz
Legend
Inlägg: 1307
Blev medlem: ons aug 06, 2003 10:00 am
Namn: Andreas Kangas
Kör: Mondeo ST200 -00,Mondeo 2.0 -98, Sierra 2.9 Turbo, Yamaha YZ250
Ort: Hallstahammar

Inlägg av Ankaz »

Är likadant för mig med

Användarvisningsbild
Persson
Legend
Inlägg: 8455
Blev medlem: fre aug 08, 2003 10:00 am
Namn: Peter Persson
Kör: mest traktor
Ort: Nyland
Kontakt:

Inlägg av Persson »

Inte för mej... ska kolla på det!

Användarvisningsbild
MiniJensen
Legend
Inlägg: 1368
Blev medlem: lör jul 26, 2003 10:00 am
Namn: Magnus Jensen
Kör: Ingenting just nu
Ort: Eslöv

Inlägg av MiniJensen »

Om ni går in på "User CP" och sen "Edit Options" och kikar under "Thread Display Options". Vad har ni för inställningar där?
Jag kör på Linear Mode och det fungerar fint, har ökat djupet på threaded-läget med tre.

Användarvisningsbild
Ankaz
Legend
Inlägg: 1307
Blev medlem: ons aug 06, 2003 10:00 am
Namn: Andreas Kangas
Kör: Mondeo ST200 -00,Mondeo 2.0 -98, Sierra 2.9 Turbo, Yamaha YZ250
Ort: Hallstahammar

Inlägg av Ankaz »

Jag kör Linear Mode och det knasar ändå.

Porsche Jocke

Inlägg av Porsche Jocke »

Persson skrev:ska kolla på det!
Tack :)

Användarvisningsbild
Goofy
Veteran
Inlägg: 626
Blev medlem: sön apr 29, 2007 3:53 pm
Namn: Jörgen Hedman
Kör: Husaberg FE 570
Ort: Solstan
Kontakt:

Inlägg av Goofy »

firefox går klockrent!!!!
Its nice to be important, but its more important to be nice!!

Användarvisningsbild
Persson
Legend
Inlägg: 8455
Blev medlem: fre aug 08, 2003 10:00 am
Namn: Peter Persson
Kör: mest traktor
Ort: Nyland
Kontakt:

Inlägg av Persson »

Om ni klickar på "Display Modes" längst uppe till höger i valfri tråd (under "log out") och väljer "Linear Mode" där, är det samma sak då?

Sandman

Inlägg av Sandman »

Pappa Jugge skrev:firefox går klockrent!!!!
Självklart ;)

Förutom att forumet svär åt mig på tyska ibland när jag försöker trycka direkt på priview bilderna från bildforumet, eller på direktlänkar.
Men går jag in på själva tråden där bilderna ligger fungerar de direkt sedan.

Skriv svar