Ford Club Sweden - "LÄS MIG FÖRST"

Allmänna diskussioner (ej teknik) om bilar, motorer och allt däromkring.
Användarvisningsbild
RickardEM
Legend
Inlägg: 7085
Blev medlem: lör aug 23, 2003 10:00 am
Namn: Rickard Ribbing
Kör: Ka -97 & -10, Transit -98 & -01, Puma -20, Taunus -66, Fiesta -77 & -16, Granada -84, Escort -84
Ort: Gyttorp
Medlemsnummer: 56

Ford Club Sweden - "LÄS MIG FÖRST"

Inlägg av RickardEM »

Hej och välkommen till Ford Club Swedens forum!

I denna post finner Ni lite information och rekommendationer som kan vara bra att känna till innan Ni börjar posta inlägg...

Först och främst, var snälla och efterlev våra forumsregler (LÄNK). Om vi alla gör detta så kommer vår tid här inne bli mycket trevligare och roligare.

För att Ni lättare ska se vilka personer som tillhör styrelsen och/eller moderatorerna så har vi under våra användarnamn olika "märken". Respektive roll och ansvarsområden står under användarnamnet.

Allt som berör forumet som t.ex frågor om trådar, hjälp med att flytta trådar, synpunkter på låsningar/rensningar, anmälningar på illa behandling med mera tas upp direkt med forumsansvarig (Järnkaminen) eller någon av moderatorerna.

I avdelningen "Klubb och forumsfrågor" (LÄNK) finner Ni all nödvändig information om vår idéella förening och vårat Internetforum. Saknas något så tveka inte då att fråga...


Vanliga frågor:

Sökfunktionen:
- Det kan löna sig om man använder sökfunktionen innan man skapar en ny tråd. Det är ganska så vanligt att din fråga redan har ställts och fått svar tidigare.

Signaturen:
- Signaturen får inte innehålla några bilder.

Avatar:
- Avatarer är tillåtet för samtliga användargrupper.
- Avataren får max vara 150x150 pixlar stor (vilket bör räcka för de flesta).

Alternativ för ämnesprenumeration
- Väljer man "Prenumerera inte" så slipper man en massa mail för att någon svarat i samma tråd som en själv. Ändringen gör du HÄR.

Få e-post när du har nya privata meddelanden
- Denna kan vara bra att ha ikryssad om man inte besöker forumet så ofta, har man aktiverat denna så får man ett mail när man fått ett PM.
Ändringen gör du HÄR.

Visa popup-meddelande vid nytt privat meddelande
- Denna är rekommenderat att ha ikryssad. Om du får ett PM medan du är inne på forumet så kommer en "pop-up-ruta" visas och uppmärksamma dig om att ett nytt PM mottagits. Ändringen gör du HÄR.
FORD CLUB SWEDEN – Ordförande

Låst