Här snackar vi bilstereo, om Ford Sync

Tekniska diskussioner om bilar, motorer och andra relaterade prylar.
Per
Nybörjare
Inlägg: 3
Blev medlem: tis maj 24, 2016 7:41 am
Namn: Per Nordin
Kör: Mondeo
Ort: Stockholm

Navigator Sync2

Inlägg av Per »

Man måste ha en License för att låsa upp navigatorn. Jag var och fixade en i går. Hör av dig om det skulle vara av intresse.

Tags:

ermik
Erfaren
Inlägg: 22
Blev medlem: mån mar 16, 2009 6:26 pm
Namn: Micke E.
Kör: Mondeo 2.0TDCi AWD -16
Ort: Stockholm

Inlägg av ermik »

Tack alla för visat intresse, fick igång nav nu på min sync2.

Användarvisningsbild
Vispen74
Veteran
Inlägg: 323
Blev medlem: fre feb 10, 2012 5:57 pm
Namn: Thomas E
Kör: Ford Focus Active
Ort: Stockholm

Inlägg av Vispen74 »

ermik skrev:Tack alla för visat intresse, fick igång nav nu på min sync2.
Vill du dela med dig av lösningen?

ermik
Erfaren
Inlägg: 22
Blev medlem: mån mar 16, 2009 6:26 pm
Namn: Micke E.
Kör: Mondeo 2.0TDCi AWD -16
Ort: Stockholm

Inlägg av ermik »

Vispen74 skrev:Vill du dela med dig av lösningen?
Den här videon förklarar det hela ganska bra.

https://www.youtube.com/watch?v=-SoBlYTMkNE

för min del var lösningen att jag missat att man skulle trycka på UNLOCK på den bakgrundsbild man lägger in i enheten, därav att jag misslyckades första gången.

Pierrezakrisson
Nybörjare
Inlägg: 9
Blev medlem: ons sep 09, 2015 5:39 pm
Namn: Pierre Zakrisson
Kör: Ford mondeo 13
Ort: Märsta

Inlägg av Pierrezakrisson »

Kan du för klara unlock bilden ?

Skickat från min SM-G960F via Tapatalk

Flatt51
Nybörjare
Inlägg: 4
Blev medlem: sön jul 23, 2017 1:59 pm
Namn: Robert Flisbäck
Kör: Mondeo
Ort: Skurup

Inlägg av Flatt51 »

Någon som vet om man kan koppla förbi spärren som släcker av in utgången när man lägger den i drive
Bilagor
received_714464562312458.jpeg

Dennisk
Nybörjare
Inlägg: 3
Blev medlem: fre sep 20, 2019 7:11 pm
Namn: Dennis Karlsson
Kör: Galaxy
Ort: trelleborg

Inlägg av Dennisk »

Har du fått rätt på navin.
jag hade gärna hjälpt dig men bor i skåne
Har all utrustning för att aktivera naven på sync 2

Användarvisningsbild
Bargis
Veteran
Inlägg: 242
Blev medlem: fre mar 14, 2014 9:49 pm
Namn: John N
Kör: Ford mondeo mk5 2015
Ort: Eskilstuna

Inlägg av Bargis »

Ermik kan du inte göra en enklare manual hur man aktiverar navigatorn. Det vore väldigt tacksamt och till stor hjälp.
Mvh John

FordPutte
Erfaren
Inlägg: 32
Blev medlem: mån jan 06, 2020 1:02 pm
Namn: Patrik Olsson
Kör: Kuga
Ort: Uppsala

Siri på Sync 1 och rattknapp?

Inlägg av FordPutte »

Har en Kuga -15 med Sync 1.1. Läste någonstans för ett tag sedan att Ford skulle släppa uppdatering till Sync så man kunde hålla in talknappen (långt tryck)på ratten för att Siri skulle vakna.. Har laddat ner och installerat uppdateringen från Fords supportsida igår (vet inte version) men ingen reaktion från Siri! Funkade inte heller före uppdateringen. Telefon och musik funkar fint att para och köra igenom.. Någon som det funkar för? Behöver man ställa in något i menyn? Tips?

Användarvisningsbild
AndreasP
Erfaren
Inlägg: 48
Blev medlem: mån jun 25, 2018 10:43 pm
Namn: Andreas Pettersson
Kör: Fiesta ST MK8 Revo
Audi A4 1.8T B6
Ort: Göteborg
Medlemsnummer: 471

Inlägg av AndreasP »

FordPutte skrev:Har en Kuga -15 med Sync 1.1. Läste någonstans för ett tag sedan att Ford skulle släppa uppdatering till Sync så man kunde hålla in talknappen (långt tryck)på ratten för att Siri skulle vakna.. Har laddat ner och installerat uppdateringen från Fords supportsida igår (vet inte version) men ingen reaktion från Siri! Funkade inte heller före uppdateringen. Telefon och musik funkar fint att para och köra igenom.. Någon som det funkar för? Behöver man ställa in något i menyn? Tips?
Har du möjligtvis siri avstängt på telefon? Kan hända att det är någon inställning eller dylikt, på min funkar den utan bekymmer :)
/Andreas :D

Ford Fiesta ST - 19
Audi A4 - 03

FordPutte
Erfaren
Inlägg: 32
Blev medlem: mån jan 06, 2020 1:02 pm
Namn: Patrik Olsson
Kör: Kuga
Ort: Uppsala

Inlägg av FordPutte »

AndreasP skrev:Har du möjligtvis siri avstängt på telefon? Kan hända att det är någon inställning eller dylikt, på min funkar den utan bekymmer :)
Siri är påslaget på telefon.. Har du Sync utan touchskärmen dvs Sync 1? Vet du vilken mjukvara du har i sync? Läst på flera forum från england o usa där funktionen blivit bortkopplad vid uppgradering till v4.6 från 4.4.

Användarvisningsbild
AndreasP
Erfaren
Inlägg: 48
Blev medlem: mån jun 25, 2018 10:43 pm
Namn: Andreas Pettersson
Kör: Fiesta ST MK8 Revo
Audi A4 1.8T B6
Ort: Göteborg
Medlemsnummer: 471

Inlägg av AndreasP »

FordPutte skrev:Siri är påslaget på telefon.. Har du Sync utan touchskärmen dvs Sync 1? Vet du vilken mjukvara du har i sync? Läst på flera forum från england o usa där funktionen blivit bortkopplad vid uppgradering till v4.6 från 4.4.
Oj, har nog sync 3, men ska dubbel kolla när jag hoppar in i bilen nästa gång!
Tror jag kanske blandar ihop den och vanliga talaren?
/Andreas :D

Ford Fiesta ST - 19
Audi A4 - 03

Zebbe71
Erfaren
Inlägg: 45
Blev medlem: tis okt 02, 2018 5:23 am
Namn: Henrik O
Kör: Ford Focus RS Limited Edition 2018
Ort: Stockholm

Re: Här snackar vi bilstereo, om Ford Sync

Inlägg av Zebbe71 »

Hej, Jag har köpt en ford focus rs-18 för några dagar sedan(hade en focus st 2012 innan) och märker stor skillnad i ljudet i stereon. I st var det bra ljud med bas och i rs är det mycket sämre(knappt ingen bas alls). Är det jag som missat någon inställning i ljudinställningarna? Det finns en sub i skuffen, men den hörs ej. Vad är era rekommendationer för att få ett bättre ljud? Ha kollat på ford hemsida, där det finns högtalare och sub.

https://www.ford-tillbehoer.se/infotain ... &year=2014

mange39
Nybörjare
Inlägg: 15
Blev medlem: mån maj 18, 2020 3:09 am
Namn: magnus unger
Kör: Mondeo 1,5 -18
Ort: Västerås

Re: Här snackar vi bilstereo, om Ford Sync

Inlägg av mange39 »

hoppar in här frågar försöker uppdatera min sync 3 då jag bara har version 2.3 ansluter wifi och kör sök efter uppdatering och det snurrar en bra stund sen står det bara kunde inte slutföras prova på nytt ??

Skriv svar