Att göra sleepy eyes på en probe

alex_side

Att göra sleepy eyes på en probe

Inlägg av alex_side »

(Detta ämne kan diskuteras vidare här - Moderator FAQ)

Du behöver:

5 meter röd kabel
5 meter svart kabel
En 3 vägs strömbrytare
En Säkringshållare
En 15 amp säkring
Och kabelskor
El tejp


Steg 1
Ta den röda sladden och klipp så du har en bit på 4 meter och en bit på en meter,gör samma sak med den svarta...
när det är klart tar du el tejpen och snurrar in 4 meters kabeln i eltejp MEN du ska lämna ca 12 cm på varje sida av sladden!

Steg 2
På ena sidan av den röda sladden du nyss gjort sätter du en kabelsko "hona" och på samma sida men den svarta sladden sätter du en "hane"

Steg 3
Nu ska du ta kabeln du har gjort och dra in den i kupen,alltså med kabelskorna in i bilen. Passa även på att fundera ut vart du vill ha strömbrytaren och dra sladden dit! sen är det bara koppla ihop dem ju.

Steg 4
Ta nu sladdarna du fick innan som bara är på en meter och klipp en bit av den svarta som är ca 10 cm och 2 bitar av den röda som är 10 cm.Koppla sedan enligt bilden, röda på sidorna och svart i mitten. Sen sätter du en hane på de 2 röda tillsammans och en hona på den svarta. Kolla vart du vill ha strömbrytaren och borra ett hål sen sätt den på plats!

Okej då var det klart inne i kupen, nu fortsätter vi under huven!

Steg 5
Öppna huven och ta bort locket från säkringsdosan, på insidan av första locket ser du vilka säkringar som går till vad. Plocka bort RETRA säkringen säkring nr 3.

Steg 6
Nu är det dags att göra i ordning säkringen, Ta plus kabeln som du har under huven och koppla den till den ena sidan av säkringsållaren i den andra sidan sätter du en kabel sko "Hona" kolla bilden.
På den svarta kabeln sätter du bara en kabelsko "Hona". Sätt inte i säkringen än!

Steg 7
Sen tar du plus och minus kabeln och sätter dem där säkringen satt innan är du osäker på hur de ska sitta kolla bilden!
När det är klart så kolla igenom allt en gång till! ser det bra ut så sätter du i 15 amp säkringen i hållaren.

Jadu nu är det klart:) bara kolla så allt funkar som det ska då. Gå in i cupen och kolla så strömbrytaren står i läge noll i "mitten" gör den det så slå på ljuset från den vanliga knappen, om allt är rätt kopplat nu så ska ljuset tändas men lamporna ska inte fällas upp? ska du sedan ha upp lamporna lite ändrar du strömbrytaren du har placerat i cupen upp/ner lite snabbt sen tillbaka till noll! sen har du sleepy mode!

Lycka till MVH Alex
Bilagor
4.jpg
3.jpg
2.jpg
1.jpg

Låst