Sida 1 av 1

Galaxy 2,3-04 Startar inte

Postat: tis feb 19, 2019 9:38 pm
av Galaxy04
Hej! Skulle åka till jobbet häromdagen. Vred om nyckeln som vanligt. Startmotors slår till och bilen får lite bränsle och nästan startar . Men inte helt fullt. Försöker igen. Startmotorn slår till men ingen start och låter nästan som startmotorn rullar lite. Försökt idag igen samma grej igen bilen startar nästan . Bensin finns då jag fyllt på 5 liter extra. Någon här som har nån aning. Läst lite här och på nätet men inte riktigt hittat nåt. Bilen gick dagen innan utan problem 12-13 mil. Tacksam för svar


Skickat från min iPhone med Tapatalk

Postat: tis feb 19, 2019 10:05 pm
av malajo
Snurrar startmotorn eller snurrar den inte?
Hur mycket bensin, tror du att det är 5 liter i tanken så hade jag fyllt mer.
Laddat batteri?

Skickat från min ONEPLUS A6003 via Tapatalk

Postat: ons feb 20, 2019 12:05 pm
av Galaxy04
Startmotor snurrar och lampan för bränsletanken tändes första gången jag skulle försöka starta så den hade bensin innan jag fyllde på så borde finnas ca 10 liter i tanken nu. När jag försökte starta så hostar den nästan igång men inte mer än så.


Skickat från min iPhone med Tapatalk

Postat: ons feb 20, 2019 12:11 pm
av Bruno
Kolla säkringsboxen i motorrummet, de är kända för att brinna

Postat: ons feb 20, 2019 12:27 pm
av Galaxy04
Bruno skrev:Kolla säkringsboxen i motorrummet, de är kända för att brinna


Ska kika ikväll


Skickat från min iPhone med Tapatalk

Postat: ons feb 20, 2019 5:50 pm
av Galaxy04
Galaxy04 skrev:Ska kika ikväll


Skickat från min iPhone med Tapatalk


BildBild

Hittat nåt här. Vad gör jag nu åt detta ? Byta hela ?



Skickat från min iPhone med Tapatalk

Postat: tor feb 21, 2019 9:56 am
av Bruno
Jag som jobbar på bilverkstad måste ju nästan rekommendera det, men koppla loss batteriet och ta loss grejerna, se om du kan snygga till det på nåt sätt.. Värt ett försök. Går inte det så är det ju ett byte

Postat: tor feb 21, 2019 8:46 pm
av Galaxy04
Bruno skrev:Jag som jobbar på bilverkstad måste ju nästan rekommendera det, men koppla loss batteriet och ta loss grejerna, se om du kan snygga till det på nåt sätt.. Värt ett försök. Går inte det så är det ju ett byte


Bild

Gick sådär att snygga till . Blir ny box eller bättre begagnad .



Skickat från min iPhone med Tapatalk

Postat: fre feb 22, 2019 6:07 am
av getsome
Lossa kablarna som brunnit och skruva fast i dom vänsta bultarna så borde felet vara löst.. dv om sladden räcker. (flytta den från vänster bult till höger bult)