Ford Mondeo 2015->Interiör belysning

Allt om Fords modeller Edge, Mondeo, Galaxy & S-Max.
Oliverrobert
Nybörjare
Inlägg: 3
Blev medlem: tis jul 28, 2020 6:18 am
Namn: Mikael P
Kör: Ford Mondeo 2015
Ort: Borås

Ford Mondeo 2015->Interiör belysning

Inlägg av Oliverrobert »

Nybliven fordägare här, väldigt nöjd med köpet av en Mondeo 2015.

En sak jag stör mig på är att det inte finns någon belysning i ratten samt klimatanläggningen. Är detta en inställning?

Hänger detta ihop med ford ambient lighting? Ställer in en färg på display men inget händer.

Ratten är alltså helt kolsvart när det är mörkt ute.

/Mikael

Användarvisningsbild
granadadr
Legend
Inlägg: 5766
Blev medlem: ons okt 08, 2003 10:00 am
Namn: Jörgen A.
Kör: Granada, scorpio samt en del andra Fordar
Ort: Skellefteå

Re: Ford Mondeo 2015->Interiör belysning

Inlägg av granadadr »

ska finnas belysning där,, finns ju för tusan på äldre ;)

Oliverrobert
Nybörjare
Inlägg: 3
Blev medlem: tis jul 28, 2020 6:18 am
Namn: Mikael P
Kör: Ford Mondeo 2015
Ort: Borås

Re: Ford Mondeo 2015->Interiör belysning

Inlägg av Oliverrobert »

Borde va en inställning? Någon som vet?

Användarvisningsbild
granadadr
Legend
Inlägg: 5766
Blev medlem: ons okt 08, 2003 10:00 am
Namn: Jörgen A.
Kör: Granada, scorpio samt en del andra Fordar
Ort: Skellefteå

Re: Ford Mondeo 2015->Interiör belysning

Inlägg av granadadr »

har du slagit igång ljusvredet?? för om du INTE gör det så lyser ej klimatanl å ratt ;)

mange39
Erfaren
Inlägg: 49
Blev medlem: mån maj 18, 2020 3:09 am
Namn: magnus unger
Kör: Mondeo mk5-18
Ort: enköping

Re: Ford Mondeo 2015->Interiör belysning

Inlägg av mange39 »

har inget lyse i min ratt heller trots iprincip fullutrustat med ambientlighting ,mm

Oliverrobert
Nybörjare
Inlägg: 3
Blev medlem: tis jul 28, 2020 6:18 am
Namn: Mikael P
Kör: Ford Mondeo 2015
Ort: Borås

Re: Ford Mondeo 2015->Interiör belysning

Inlägg av Oliverrobert »

granadadr skrev:
fre jul 31, 2020 4:15 am
har du slagit igång ljusvredet?? för om du INTE gör det så lyser ej klimatanl å ratt ;)
Japp, detta var problemet. Så ni som har samma problem sätt på auto i ljusreglaget så löser det sig:)

Skriv svar