F-150 lightning eller HD

Allt om Fords modeller Capri, Granada, Taunus, samt övriga modeller.
sierraboss
Erfaren
Inlägg: 88
Blev medlem: lör aug 22, 2009 4:43 pm
Namn: Jonas Ölander
Kör: Bara massa fordar!
Ort: Sexdrega

F-150 lightning eller HD

Inlägg av sierraboss »

Hej alla kunniga :)
Jag har kört massa europeiska fordar länge nu och är lite sugen på att testa något nytt. Så jag satte mig vid blocket och sökte på ford över 300hk, och där ibland alla mustanger så dök F150 svt lightning upp. Jag tycker den verkar rätt rolig faktiskt *drool* Men det finns ganska lite info på svenska om dom, inte för att jag inte kan engelska men det känns bättre att höra något från någon som bor i sverige/norden. Sen så finns ju F150 i Harley-Davidson edition också. Det är ju i stort sett samma bil fast med baksäte med och det är ju inte dumt alla gånger.

Så nu skulle jag gärna vilja veta om det finns någon med erfarenheter av dessa bilar? Om dom faktiskt går så bra som dom verkar, om sakerna håller? Finns det delar i sverige? Är dom dyra att äga? etc etc Helt enkelt så mycket info som ni bara kan ;)

Tackar:)

Tags:

hans.khan
Veteran
Inlägg: 269
Blev medlem: ons jun 24, 2009 3:13 pm
Namn: Hans Khan
Kör: Ford Focus, Ford Escort, Ford Galaxy
Ort: Gislaved

Inlägg av hans.khan »

Jag har läst en del amerikanska biltest när den nya F-150 kom, och det som de klagade på var att bas-motorn (inte svt lightning) inte skilde sig särskilt mycket från den motorn den ersatte. De 3 stora (GM, Chrysler och Ford) gör alla bra pick-uper, det som kostar är bensinen. I min bekantskapskrets finns två som kör pick-up, och de är ganska nöjda med GM. Det finns inte så många Ford pick-up i Sverige men den större tri-star pick-upen (tillverkad i Kanada) importerades i liten mängd för några år sedan.

Skriv svar